На Дубенщині поліцейський офіцер громади виявив посів конопель

У дворі житловго будинку

Відпрацювання щодо протидії незаконних посівів нарковмісних рослин проводилося правоохоронцями вчора, 25 червня, у селищі Смига.

Близько 15:40 поліцейський офіцер громади на присадибній ділянці 49-річного місцевого жителя виявив посів конопель. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, вилучила 161 нарковмісну рослину.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, із метою профілактики незаконного обігу наркотиків, виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель, запобігання фактам незаконної заготівлі наркотичної сировини та її транспортування, у період із 20 травня по 24 вересня 2020 року на території області та в Україні в цілому триває оперативно-профілактична операція «МАК».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень