На Донбасі розпочали другий етап відведення техніки

Процес почався на Дебальцевському напрямку; техніка буде відведена на 15 км від фактичної лінії зіткнення

Мова іде про танки і артилерійські гармати калібром до 100 мм і 120-мм мінометів включно. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, де зазначають, що вночі мінські домовленості не порушувалися. 

У "Міноборони" т.з. "ДНР" повідомляють, що ЗСУ 29 разів за останній тиждень відкривали вогонь по території "республіки". За їх словами, постійні обстріли, яких зазнає територія "ДНР" з боку українських силовиків, можуть вплинути на дату відведення озброєнь калібру менш як 100 мм, але поки вона залишається тією ж - 21 жовтня. 

Нагадаємо, минулого тижня силовики заявили про завершення відведення озброєнь в Луганській області. Відведення озброєнь почалося на початку жовтня відповідно до підписаної в Мінську угоди. За планом, спочатку озброєння повинні були відвести в Луганській області, потім в Донецькій.

Вчора в "ДНР" назвали нову дату відведення озброєнь - техніку почнуть відводити на день раніше, 20 жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень