На даху РАЕС гасили умовну пожежу (ФОТО)

А пожежне приладдя підіймали на висоту у 52 метри

Рятувальники з охорони Рівненської АЕС ДСНС у Рівненській області відпрацювали тактичне заняття щодо ліквідації умовної пожежі на покрівлі реакторного відділення енергоблоку №2.

За легендою навчань під час проведення ремонтних робіт на покрівлі реакторного відділення енергоблоку №2 стався вибух балону з горючим газом з подальшим займанням елементів покрівлі, існувала загроза поширення вогню на покрівлю машинного залу.

На місці навчального виклику, вогнеборці оперативно оцінили ситуацію, провели оперативне розгортання, під'єднали автомобілі до пожежного сухотрубу та пожежною драбиною піднялись на покрівлю реакторного відділення.

Особливістю та складністю гасіння даної умовної пожежі була подача пожежного інвентарю та вогнегасних речовин на значну висоту (понад 52 м). А оскільки горіння елементів покрівлі відбувається з виділенням великої кількості диму, то умовне гасіння проводилось в апаратах захисту органів дихання та зору.

Проте завдяки чіткому керівництву та злагодженим діям особового складу підрозділів умовна пожежа була ліквідована в найкоротші терміни. Загалом до навчань було залучено 12 осіб особового складу та 3 одиниці техніки, - прокоментував начальник ДПРЗ-2 Анатолій Патейчук.

Під час підбиття підсумків керівником навчань було проведено розбір кожного етапу пожежогасіння, вказано на помилки та надано відповіді на поставлені запитання, звернено додаткову увагу персоналу на специфіку гасіння таких пожеж.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень