На автовокзалі у Дубно юнак з Луцька вимагав долари, погрожуючи ножем (ФОТО)

Третього жовтня, близько 21 години, в районі автостанції міста Дубно 19-річний мешканець Луцька скоїв розбійний напад на 44-річного жителя Тернопільської області. Погрожуючи ножем, він забрав у чоловіка 50 доларів США та втік, - повідомляє поліція Рівненської області:

- Правоохоронці з’ясували, що потерпілий прямував до Польщі. За попередньою домовленістю він мав забрати у Дубні пасажира. Біля автостанції до нього підійшов знайомий. Діставши ножа, почав вимагати у тернополянина 200 доларів США, які той нібито винен його брату. Чоловік показав, що при собі має лише 50 умовних одиниць, а решту може позичити у знайомого дубенчанина. Таким чином потерпілий заманив зловмисника у свій мікроавтобус та попрямував до поліції.

 

На під’їзді до адмінбудівлі відділку розбійник здогадався, що його везуть у пастку, тож на ходу вискочив із машини, розбивши два вікна в автомобілі та втік.

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження. Поліція  шукає зловмисника. Йому загрожує семирічне ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень