На «Авангарді» після реконструкції будуть приміщення для проживання футбольних команд (ФОТО)

Реконструкція стадіону триватиме щонайменше два роки, а проект реконструкції планують завершити вже до кінця поточного

Сьогодні у Рівному відбулася відео-презентація проекту майбутнього стадіону. 

Нагадаємо, наприкінці травня спеціальна комісія Рівнеради обрала проектанта. Члени комісії одностайно підтримали варіант реконструкції фірмою «Артпростір». Сьогодні головний архітектор компанії Олексій Олексюк розповів, що реконструкція проводитиметься в чотири етапи.

В результаті, вдасться в чотири рази збільшити кількість місць на трибунах - до 18 тисяч, з’явиться VIP-зона та коментаторська:

 

- Перший етап – це реконструкція вхідної трибуни, центрального головного входу і ряд приміщень легкоатлетичного напрямку. Крім того, під час першого етапу ми, власне, забезпечуємо збільшення кількості посадкових місць. Другий етап – трибуна навпроти, її реконструкція і відновлення. В цій трибуні буде зона, яку ми передбачаємо для користування футбольними командами. Над цією трибуною облаштовується VIP-зона та коментаторська.

 

Між тим, над вхідною частиною буде надбудова і добудова. Навпроти входу - приміщення, призначені для футбольних команд, там вони зможуть навіть проживати.

Трибуни, які ремонтуватимуть в ході першого та другого етапів, будуть під накриттям.  На третьому етапі будуть замінювати покриття бігових доріжок, встановлювати освітлення стадіону, дренаж та підігрів полотна. Четвертим етапом стане реконструкція бокових трибун. Поки планується, що вони будуть передбачені для ультрас та концертів, адже будуть без стільців та без накриття. А підтрибунні приміщення, які виявилися не функціональними, міська влада пропонує здавати в оренду підприємцям для облаштування там кафе.

Після реконструкції стадіону також планується благоустрій прилеглої території – від ЦНТІ до НВ №2. Також біля стадіону запланована паркова на 200 машин. А переглянути, як же виглядатиме «Авангард» після дворічної реконструкції, можна тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень