На Андрія міський голова Рівного відзначить свій День народження: Третяку – 35 (ФОТО)

Деякі факти

Олександр Третяк був радіоведучим та брав інтерв'ю. Зокрема, в Оксани Білозір.

Як відомо, Олександр Віталійович Третяк народився 13 грудня 1985 року у с. Липне, Ківерцівського району, Волинської області.

Липне – відоме село над річкою Черемошна, розташоване, як пишуть, в глибині поліських лісів, але практично – на межі з Рівненською областю.

Липне практично межує з Рівненщиною

Перша історична згадка про Липне датована 1577 роком, археологічні знахідки свідчать, що у цій місцевості люди жили дуже давно. Є цікава легенда про походження назви села, яка пов'язана з татарськими набігами на українські землі.

У селі 470 дворів та 1.976 жителів. Народжуваність жителів села Липне переважає смертність, бо село дуже набожне.
 

У Липному є два релігійних храми: Дім молитви Християн Віри Євангельської, та старовинний Свято-Михайлівський храм УПЦ Київського патріархату.
 

Протестантська община існує в Липному з 1925 року. Це одна з найбільших сільських церков ХВЄ на теренах Волинської області.

Є багато фото на яких Олександр Третяк та Сергій Мерчук разом – у школі с. Липне. Не виключено, що вони там училися разом – Сергій Мерчук народився у сусідньому селі Холоневичі

Олександр Третяк одразу після школи у 2003 р. переїжджає до Рівного й вступає тут до МЕГУ ім. С. Дем’янчука, на факультет романо-германських мов, який закінчує у 2008 р. 

2009 р.:Олександр Третяк зі своєю дружиною -- одразу після закінчення ВУЗу

У 2012 році Олександр Третяк очолює Рівненську духовну семінарію і Академію ХВЄ, а в 2020 році стає міським головою Рівного.
 

Завтра йому виповнюється – 35.

Олександр Третяк в Альпах і в Африці

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень