На зміну «тихій розкоші»: про новий модний стиль вбрання (ФОТО)

Тренд 2023 року «тиха розкіш» поступово відходить

Фото з vivatop.com.ua

У моду входить новий стиль - rich-mom energy, що в перекладі означає «енергія багатої мами». Він не надто сильно відрізняється від «тихої розкоші». Адже

образи так само складаються зі стриманого одягу без логотипів.

 

Але, на відміну від «тихої розкоші», до нього додаються помітні аксесуари: акцентні прикраси, дорогі годинники, великі сонцезахисні окуляри, місткі дизайнерські сумки. 

 

Дехто з дизайнерів вважає, що «тиха розкіш» - не актуальна для українців, бо вони переживають війну, тож їм не до розкоші. А що вже говорити про стиль «багатої мами». Але для того, щоб одягатися у цьому стилі, необов'язково мати багато грошей. 

Просто потратьтеся на стильні помітні аксесуари, наприклад, на сумку, годинник тощо. Потім одягніть монохромний одяг: білий чи чорний. І додайте до нього аксесуари.

 

Якщо образ складаєте з джинсів, то

додайте до них піджак у стилі американського преміального бренду The Row. Такий можна пошити у професійному ательє, щоб не викидати чималі суми. 

 

Джерело: elle.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень