На Заході України працівник ТЦК продавав бойові повістки

Ціна питання – 500 доларів

Спосіб незаконного збагачення під час війни знайшов офіцер мобілізаційного відділення Івано-Франківщини.

Чоловік за 500 доларів виписував чоловікам так звані «бойові повістки», аби ті змогли вільно пересуватися містом, не боячись перевірок. 

Повістки на відправку на фронт шахрай вносив до офіційного бланка, підписаного начальником свого центру та посвідченого гербовою печаткою, неправдиві відомості про дату необхідності прибуття чоловік, а також анкетні дані.

Обвинувачений повністю визнав свою вину.

Суд оштрафував військового на 51 000 грн із позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих, адміністративно-господарських функцій та функцій представника влади на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності.

 

Крім того, військовик має заплатити державі понад 32 тисячі гривень процесуальних витрат в кримінальному провадженні за проведення експертиз.

Відомо, що офіцер є учасником бойових дій та особою з інвалідністю 3 групи.

Джерело: Новини.Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень