На Ювілейному у Рівному працювали надзвичайники: Відомо, що сталося (ОНОВЛЕНО)

Є потерпілі

Напередодні орієнтовно о 21 годині на вулиці Вербовій, 44, що на Ювілейному у Рівному, працювали рятувальники.

У пресслужбі ГУ ДСНС області Радіо Трек повідомили, що в одній з квартир на 9-му поверсі на плиті підгоріла їжа, що призвело до сильного задимлення.

Надзвичайники, які виїхали на місце події, перекрили газопостачання, провітрили приміщення, а також вивели власників помешкання на свіже повітря.

ОНОВЛЕННЯ

З власних джерел нам стало відомо, що до власників квартири виїжджали медики. 

Чоловік, якому за 40 років, отримав опіки, нині він в обласній лікарні. А жінки пенсійного віку діагностували отруєння продуктами горіння. Її не госпіталізували.

Рятувальники області закликають жителів дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Адже доволі часто люди забувають про страви, які залишили підігріватися на плиті, що може призвести до отруєння чадним газом, а в найгіршому випадку – до смерті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень