На Рівненщині стало більше пожеж. Все через сухостої?

Людей просять не спалювати сміття та суху траву

Такими були наслідки пожежі у Новому Дворі, коли невідомі підпалили чагарники. Фото з квадрокоптера зробив рівнянин Юрій Ойцюсь. Подібні світлини часто використовують рятувальники, аби показати страшні наслідки підпалів сухостою.

Кількість пожеж зросла на Рівненщині. Лише за вчорашній день рятувальники 8 разів ліквідовували загоряння у різних куточках області.

Загальна площа територій, де горів сухостій та побутове сміття, становила майже 2,5 гектари. На щастя, постраждалих внаслідок пожеж немає.  

Вогнеборці закликають жителів Рівненщини до безпечного поводження з вогнем і нагадують, що штраф за спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків становить від 3 000 до 6 000 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень