На якому році стосунків зраджують найчастіше: цікаві результати опитування

Зради стають причиною проблем у стосунках

Застосунок для позашлюбних знайомств Gleeden провів опитування щодо зрад. Воно продемонструвало, що все більше жінок і чоловіків в Індії схильні до того, щоб закохатися в когось поза шлюбом. У цьому дослідженні взяли участь понад 1500 індійських пар віком від 25 до 50 років.

Загальне ставлення до зрад

Уявлення кожної людини про те, що таке бути вірними чи невірними, кардинально відрізняється у залежності від індивідуального життєвого досвіду. Але опитування показало, що більшість індійців вірять у свою здатність зберігати вірність одній людині впродовж всього життя. Таку відповідь обрали 82% респондентів.

Цікаво, що 44% вважають, що можна бути закоханими у двох різних людей одночасно.

 

А от 56% припускають, що можна зраджувати людині, але бути при цьому закоханими в неї до безтями.

Дослідження показало, що попри те, що 67% респондентів заявили, що вони емоційно дуже щасливі у своїх стосунках, а 78% зауважили, що займаються сексом бодай раз на тиждень, 41% не повністю ними задоволені. Крім того, 55% прагнули б мати інтимні стосунки не лише зі своїм партнером.

55% респондентів хотіли б мати секс не лише зі своїм партнером.

Що опитані вважають зрадою

Хоча значна кількість людей вважає, що можна кохати двох різних людей одночасно, цікаво було зрозуміти, що ж для них зрада. Згідно з опитуванням, більшість індійців вважають зрадою інтимні стосунки з людиною, яка не є нинішнім партнером.

Але це не найгірше. Справжнім злом 44% респондентів вважають паралельні стосунки. На їхню думку, це найгірша форма зради. Цікаво, що фантазії про когось теж багато респондентів вважають варіантом зради.

Чи змінюється динаміка стосунків

Слід розуміти, що у шлюбі в той чи інший момент пара неодмінно відчуватиме певну незадоволеність. Саме рішення кожного з партнерів у ці моменти диктує, наскільки вони все ще перебувають під впливом соціокультурних норм.

Опитування ж чітко вказує, що індійські пари більше не пов'язані з застарілими системами переконань. Воно демонструє, що 57% бодай раз зраджували. З них 14% жінок зізналися, що завжди зраджували своїм партнерам. Для порівняння, цю відповідь давали 12% чоловіків.

Зраджували бодай раз своєму партнерові 57% респондентів

Цікаво, що 45% зрад відбуваються впродовж першого року стосунків. До слова, 26% зраджували з другом або знайомим, а 25% – з колегою. Зраджували на приватних заходах (26%), у соціальних мережах (25%), у застосунках для знайомств (19%).

Це дослідження лише частково демонструє ситуацію в Індії. Ймовірно, у країнах Європи показники були б ще цікавішими. Хай там як, а результати опитування транслюють одне: люди схильні до експериментів і їх лякає застій у стосунках. 

Джерело: 24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень