На якому поверсі краще жити: ви будете здивовані і навіть схочете змінити житло

Виявляється, поверх має значення

Часто люди, купуючи квартиру, вказують, що не хочуть жити на першому та останньому поверсі багатоповерхівок. Виявляється, покупці дарма хвилюються.

Колись у деяких будинках справді було досить складно жити на цих поверхах. На останньому було досить спекотно влітку через близькість до даху, а на першому – холодно взимку. 

Але сьогодні реалії купівлі нерухомості досить сильно змінилися. У новобудовах на першому поверсі розташована комерція, тож фактично житлові поверхи починаються на рівні другого поверху. А завдяки сучасним технологіям дахів, на останніх поверхах влітку комфортно навіть без кондиціонерів. Проте різні поверхи мають свої переваги.

На якому поверсі краще жити?

  • 2-4 поверх

Ви не сильно залежатимете від ліфта. Буде гарний тиск води і відносно високий рівень освітленості.

  • 5-10 поверх

Сюди мало долітає вуличний гамір. Сходовий майданчик чистіший і загалом тихіша обстановка. Також у вас завжди буде гарний вигляд з вікна. 

Важливо розуміти, що в процесі придбання квартири потрібно звертати увагу на інші чинники. 

Наприклад, стан перекриттів, наявність ремонту, ліфта, сусіди та відгуки про ув компанію. Іншими словами, якщо квартира знаходиться на першому чи останньому поверсі, це не означає, що перед вами поганий варіант.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень