На ті самі граблі: заставу, що вніс наркоторговець, передадуть ЗСУ

Йдеться про 240 тисяч гривень 

ФОТО ілюстративне

На підтримку ЗСУ перекажуть понад 240 тисяч гривень, які наркоторговець вніс як заставу. 

У квітні чоловіка затримали біля одного з медзакладів Рівного, саме в момент коли він розкладав так звані «закладки». Тоді слідчі вилучили у нього заборонених речовин на близько 500 тисяч гривень. А вже через тиждень після звільнення з-під варти, чоловіка затримали за аналогічний злочин. Він забирав з поштомата пакунок психотропів приблизно на 600 тисяч гривень.

 Наркозбувач зараз перебуває під вартою, а оскільки він порушив умови звільнення з-під варти, суму застави перекажуть на спецрахунок ЗСУ, йдеться нагадаємо про понад 240 тисяч гривень. 

Варто зауважити, що чоловік уже був раніше судимий за крадіжку та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, розповсюджував у Рівному психотропи, лишаючи «закладки».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень