На території міської лікарні зведуть стоянку за 9 мільйонів гривень

Напередодні ос точно визначили переможці торгів на Прозорро

На території міської лікарні у Рівному побудують нову стоянку. Днями відбувся тендер на будівництво і облаштування парковки на понад 9 мільйонів гривень. 

Стоянку мають облаштувати неподалік терапевтичного корпусу, і розрахована вона на 56 автомобілів. За намірами міської лікарні там облаштують місця для осіб з інвалідністю, а також зроблять зарядні станції для електрокарів. 

Лікарня відчуває необхідність додаткової парковки через засилля транспорту у внутрішньому дворі лікарні. Загалом на території є 250 місць для паркування, але щодня на території закладу перебуває від 300 до 400 автівок. 

Участь у тендері на Прозорро брало лише одне підприємство, «Модена», напередодні тендерний комітет остаточно підтвердив результати торгів. 

Тож парковку мають збудувати до кінця цього року. Понад 9 мільйонів гривень на її облаштування профінансує міська лікарня на умовах співфінансування з міським бюджетом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень