На росії закінчуються законсервовані танки, але на Україну чекає новий виклик, – експерт

Поки що війська обходяться тими можливостями, які є

Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел

Військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, що вже до 2026 року на росії можуть закінчитися законсервовані танки. Йдеться про моделі Т-55 і Т-62.  

Зараз на росії закінчилися практично всі Т-62. Деякі з них – українські війська захопили, як трофейні.

 

Окупанти та українські війська поки що виходять з тих можливостей, які є. Україна продовжить отримувати Leopard та інші моделі танків від партнерів. Росія ж вироблятиме свої Т-90. І хоч цю модель теж не можна назвати повністю «сучасною», вона все одно кидає виклик Збройним силам України, – зауважив експерт.

Він додав, що через санкції рф не може обладнати свої танки новими приладами для нічного бачення і тому подібним. При цьому росіяни за рік можуть побудувати приблизно 149 танків.

149 невелика на рік – це не багато, я згоден. Але це теж виклик. Танків на росії залишилося на 2025 рік і все. На 2026 не буде вже чого розконсервувати. Танків не буде, – додав Олександр Мусієнко.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень