На Рівненщині «закладчицю» спіймали, коли порушила ПДР (ФОТО)

Судитимуть жительку Хмельниччини

У Сарнах, що на Рівненщині судитимуть жительку Хмельниччини. 

28 липня 2022 року копи у Сарнах підійшли до двох дівчат, бо вони порушили ПДР. Це були мешканки міста Шепетівка Хмельницької області віком 21 та 28 років.

Жінки при спілкуванні з поліцейськими нервували, тож їм провели поверхневу перевірку.

Як виявилося, недарма - у 28-річної дівчини знайшли поліетиленові пакетики з білою та зеленою речовинами, а також близько двадцяти «закладок». А у її 21-річної компаньйонки знайшли приладдя для вживання наркотичних речовин.

- Виявили 19 згортків та три зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. Відповідно до результатів експертизи це особливо небезпечна психотропна речовина – PVP. Загальна її вага майже 10 грамів, - йдеться у повідомленні поліції.

Коли жінка спілкувалась зі слідчими, зізналася, що встигла розкласти чотири «закладки» з психотропами на одній із вулиць міста.

Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 КК України, встановлено, що PVP зловмисниця придбала у липні через месенджер «Telegram» з метою подальшого збуту. Реалізовувати свої злочинні наміри приїхала у Сарни. 

Матеріали провадження скерували до суду. За санкцією статті, жінці загрожує позбавлення волі - від шести до десяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень