На Рівненщині з бійкою та ґвалтом ділять церкву, є потерпілі

Сутичка сталася о 6 ранку

У Заболотті Вараського району на Рівненщині 10 травня близько 6-ї ранку стався конфлікт за Свято-Іоанно-Богословську церкву. Одна зі сторін конфлікту називає це захопленням й обвинувачує муніципальну варту Вараша та депутатів місцевої ради Геннадія Дерев’янчука та  Степана Жданюка.

Як повідомляє спільнота на ФБ Рівне. Голос Церкви, у спільноті «Заболоття активне» було розміщене оголошення про богослужіння у храмі.

Помічник старости Сергій Середюк повідомив, що

коли прибув до храму, замки були зрізані, група десь із 30 людей увійшла всередину, а муніципальна варта та згадані депутати нібито стояли на захисті храму. Натомість інших вірян, котрі пробували зайти, нібито поливали піною з вогнегасників.

До церкви викликали поліцію. Близько 20 людей звернулися за меддопомогою.

На Великдень усі охочі освятили паски, скориставшись різними входами на територію церкви, тож конфлікту вдалося уникнути.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень