На Рівненщині й ще в 9 регіонах застосували аварійні відключення світла. Укренерго зробили заяву

В енергосистемі значний дефіцит через чергову ракетну атаку окупантів

Через уже 13 ракетну атаку ворога по енергооб’єктах України в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності. Укренерго фіксує перевищення лімітів споживання у 10 областях, через що застосовують аварійні відключення, у тому числі – на Рівненщині. 

Як повідомила Радіо Трек речниця Рівнеобленерго Алла Ліхачова, для споживачів області особливо нічого не зміниться, енергетики дотримуватимуться графіків знеструмлень, оприлюднених на сьогодні. 

Єдине, що від електроенергії відключатимуть також об’єкти, щодо яких обмеження не застосовували – зараз енергетики доводять черги згідно з графіками погодинних відключень.

Через суттєві пошкодження в енергосистемі перевищення лімітів споживання вже зафіксовано у десяти областях: Донецькій, Харківській, Запорізькій, Кіровоградській, Київській, Черкаській, Житомирській, Волинській, Львівській та Рівненській. Тож тут вимушено вдалися до аварійних відключень електроенергії.

В Укренерго не виключають, що до вечора енергоспоживання стане вищим, і тоді доведеться вдатися до позапланових відключень у більшій кількості регіонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень