На Рівненщині водії-порушники двічі тицяли хабарі поліцейським

Де спіймали порушників

Два факти давання хабарів напередодні зафіксували на Дубенщині.

Під вечір у селі Зарічне поліцейські зупинили мікроавтобус Mercedes Vito, за кермом якого був 49-річний місцевий житель.

Освідування на стан сп’яніння показало перевищення допустимої норми у понад 5 разів — 1,11 проміле. Аби залагодити питання, чоловік поклав 1800 гривень на заднє сидіння поліцейського авто, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

А через декілька годин у селі Сестрятин інспектори зупинили автомобіль «Skoda Octavia, за кермом якого перебувала 16-річна жителька села Баранне.

Під час спілкування, пасажир — батько неповнолітньої, який за зовнішніми ознаками був напідпитку, запропонував розв’язати питання щодо непритягнення доньки до відповідальності. Він поклав між передніми сидіннями службового авто 2000 гривень.

Та хабарі не допомогли, тепер порушники нестимуть не лише адміністративну відповідальність, а й кримінальну за давання хабаря.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень