На Рівненщині влаштують масштабне опитування роботодавців. Аби повернути заробітчан?

В рамках проєкту «Rivne work hub»

На Рівненщині започатковують проєкт «Rivne work hub» - координаційну платформу для роботодавців та працівників.

На майданчику співпрацюватимуть роботодавець – центр зайнятості - центри професійної підготовки.

Основна ціль – популяризувати робітничі професії, повідомляє голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

 - До нас часто звертаються підприємці, яким не вистачає кваліфікованих кадрів. Роботу у цьому напрямку ми уже розпочали. Відкрили на Рівненщині 25 навчально-практичних центрів, де готують професійних будівельників, майстрів деревообробної галузі, газозварювальників та інших фахівців.

 

Разом з тим, перекваліфікацією вже дорослого населення займаються Центри зайнятості. Для успішного результату ми вирішили об’єднати зусилля всіх. Експерти вже розпочали опитувати понад 800 роботодавців, аби визначити реальні потреби на ринку праці.

 

Потім, через ПТНЗ та ЦЗ, готуватимемо необхідних майстрів. Адже є попит на висококваліфіковані робітничі кадри. Бізнес дає замовлення - влада сприяє їх отриманню.

 

Люди, які навчатимуться, здобуватимуть не лише нові професії, вони матимуть робоче місце, високу зарплату, впевнене майбутнє. А це складова програми «Лелеки», над якою ми теж працюємо. Нагадаю, її ціль - забрати заробітчан на Батьківщину.

Загалом, обласна адміністрація ставить перед собою мету - зробити Рівненщину краєм, куди хочеться не лише повертатися, а й звідки не хочеться їхати.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень