На Рівненщині виявили виробників сигарет, які ще не платили акцизні податки (ФОТО)

Розслідували справу детективи

Під час проведення слідчих дій.

Під час слідства було встановлено, що одне з товариств, користуючись пільгами під час ввезення сировини для цигарок, ймовірно ухилилось від сплати акцизного податку в особливо великих розмірах.

Службовці товариства використовували залишки тютюну для виробництва сигарет, які потім продавали за готівку. При цьому, залишки тютюну та контрафактні вироби не відображалися в податковій звітності, - зазначають детективи Бюро економічної безпеки України.

Після обшуку усіх складських та офісних приміщень товариства було виявлено марки акцизного податку, готову продукцію - сигарети, лінії з виробництва. Вилучені зразки товару, схожого на тютюн детективи передали на експертизу.

Наразі тривають слідчі дії, що мають встановити суми збитків та усіх осіб, причетних до злочину.

Розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та  ухилення від сплати податків).

 

Його здійснюють детективи Бюро економічної безпеки України за процесуального керівництва прокурорів Полтавської обласної прокуратури.

Відповідно до Конституції України (ст. 62), доки вину товариства не буде доведено у законному порядку та встановлено вироком суду, доти його працівники вважаються невинуватими у вчиненні злочину, а тому не можуть бути покараними.

Джерело: «Бюро економічної безпеки України»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень