На Рівненщині виявили п'ять громадян рф

Через протерміновані документи їм довелося сплатити чималі штрафи 

На Рівненщині оштрафували п'ятьох росіян. Під час операції «Мігрант» всього за тиждень Державна міграційна служба виявила п'ять громадян рф, які проживають на території нашої області, проте термін дії їх дозвільних документів уже скінчився.

В загальному вони сплатили близько 10 тисяч гривень штрафів. 

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення в Україні заборонили вчиняти будь-які щодо дозволів на проживання для громадян рф та білорусі. Проте восени 2022 року  Кабмін дозволив здійснити обмін простроченої посвідки на тимчасове проживання, тобто фактично продовжити законне проживання на території України. Таким чином у людей з протермінованими документами був час на їх поновлення. 

Перевірки в області триватимуть й далі.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень