На Рівненщині судитимуть  прихильницю «русского мира», яка заперечує звірства окупантів в українських містах (ФОТО)

Вона вважає все постановкою української влади

Нещодавно на Рівненщині викрили прихильницю «русского мира». Жінка прославляла рашистських загарбників та виправдовувала збройну агресію росії проти України.

Як повідомляє Служба безпеки у Рівненській області, підозрювана раніше була працівницею одного з об’єктів критичної інфраструктури регіону.

 

Вона «сповідує» проросійські настрої та заперечує факт вбивства російськими окупантами мирного населення у Бучі, обстріли залізничного вокзалу у Краматорську та знищення цивільної інфраструктури в українських містах.

 

Крім того,  жінка вважає усі події постановкою української влади, організованої задля розпалювання національної ворожнечі. Тепер на підозрювану чекає суд.

СБУ попереджає, що за публічні заклики до агресивної війни або до розв'язування воєнного конфлікту, а також за виготовлення матеріалів із закликами до вчинення таких дій з метою їх розповсюдження або розповсюдження таких матеріалів, може загрожувати позбавленням волі до 3-х років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень