На Рівненщині розшукують родичів хлопчика, який сам їхав маршруткою до столиці

Наразі дитина перебуває із ювенальними поліцейськими

Поліцейські Рівненщини розшукують родичів хлопчика, який загубився. Дитина їхала у маршрутці до Києва без супроводу. Малолітній лише повідомив, що його звуть Богдан, а виховує його бабуся Тамара.

Працівники рівненського автовокзалу помітили на записах камери відеоспостереження хлопчика, який тривалий час розгублено ходив по території, а потім сів у маршрутку сполученням «Рівне-Київ».

Водій зателефонував співробітникам вокзалу та повідомив, що у салоні дійсно перебуває дитина без супроводу дорослих.

Відтак у місті Звягель керманич пересадив хлопця в маршрутку, яка прямувала до Рівного. Водночас працівники вокзалу повідомили до поліції про хлопчика, який загубився.

Патрульні поліцейські передали дитину працівникам ювенальної превенції – наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація щодо хлопчика, прохання повідомити до поліції за номерами телефонів: 0 63 619 07 77 або 102

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень