На Рівненщині оголосили безпрецедентний набір у патрульну поліцію. У місяць можна заробляти близько 43 тисяч гривень

Найбільше вакансій у Дубні та Рівному

Вперше з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну патрульна поліція у Рівному оголосила набір працівників. Йдеться про безпрецедентно великий набір у поліцію - зараз відкрито:

  • 39 вакансій у Рівному
  • 59 вакансії у Дубенському районі
  • 3 вакансії у Сарнах

На роботу запрошують людей віком від 18 років, з вільним володінням українською мовою та посвідченням водія категорії В.

 

Майбутнім патрульним пропонують зарплату 12500 гривень і додаткову матеріальну винагороду від держави – 30 тисяч гривень. Тож на місяць патрульні можуть отримувати 43 тисячі гривень.

 

Відповідно працівники патрульної поліції мають медичне страхування усі соціальні гарантії, форму, авто і пальне до автомобіля, - каже начальник патрульної поліції Рівненщині Сергій Мерчук.

На сьогодні середній вік патрульного на Рівненщині 24 роки. З пів тисячі атестованих працівників патрульної поліції Рівненщини, 450 поліцейських мають вищу освіту, 115 з них мають юридичну освіту й чимало працівників мають й по дві вищих освіти.

Я на мене, доволі жорсткий відбір. Треба подати заявку на сайті поліції, пройти медкомісію, здати нормативи фізичної підготовки. А вже потім майбутні поліцейські мають можливість навчатися і підходити професійну підготовку, - розповідає Сергій Мерчук.

Головний патрульний області зауважив, що й період підготовки поліцейським виплачують стипендію.

Усі деталі щодо нового набору у патрульну поліцію Рівненщини дізнавайтеся у нашому інтерв’ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень