На Рівненщині можуть підвищити тарифи на перевезення

На скільки можуть підняти ціни

Перевізники Рівненщини просять обласну владу переглянути тарифи. Така необхідність виникла через зростання цін на пальне, запчастини, послуги автостанцій та майбутнє підвищення рівня мінімальних зарплат.

Виконувач обов’язків управління транспорту Віталій Харковець розповів:

На сьогодні діє тариф, що був встановлений у квітні минулого року – 1,60 грн за один пасажиро-кілометр. Перевізники подають розрахунки на 1,96 – 2,20 грн. Проте, враховуючи соціальну складову та фінансову спроможність населення, ми будемо розглядати підвищення тарифу лише до 1,90 грн. Тобто на 18%.

Крім того, до обласної влади надходять заяви щодо припинення перевезень на окремих маршрутах чи рейсах у зв’язку із їх збитковістю.

На останній конкурс на право перевезень винесено 39 об'єктів, з яких – на 26 взагалі були відсутні претенденти. Великою проблемою є відсутність водіїв, частину з них мобілізували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень