На Рівненщині хочуть розбудувати госпіталь ветеранів війни (ФОТО)

Готуються до зведення ще одного корпусу

Сьогодні у Хмельницькому відбувся всеукраїнський діалог на тему ефективної ветеранської політики на місцях. Участь у ньому взяв і голова Рівненської ОДА (ОВА) Віталій Коваль, адже саме наша область перша розпочала проєкт підтримки та супроводу ветеранів у громадах.

Нині в кожній територіальній громаді Рівненщини є працівник, який відповідає за соціалізацію військових, які повернулися з війни. Крім того, в області планують збудувати новий корпус Клеванського госпіталю ветеранів війни. Площа нового корпусу становитиме 10 000 м².

Рівненщина має стати реабілітаційним хабом. Ми підходимо до цього питання комплексно. Починаючи з профтехосвіти, через яку ми плануємо навчати майбутніх працівників для соціалізації ветеранів. Закінчуючи розвитком медичної сфери, – зауважив очільник Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень