Російські ДРГ можуть проникнути на Рівненщину та Волинь - МВС

Про це заявив Вадим Денисенко

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Волинській та Рівненській областях є велика загроза проникнення ворожих ДРГ. Про це поінформував в ефірі 24 каналу радник очільника МВС України Вадим Денисенко.

Він висловив думку, що найближчими днями ми побачимо продовження того ж самого характеру дій, що й наразі – це обстріли з боку рф і спроби якихось проривів.

- Єдиний виняток – це Волинь, де є велика загроза проникнення ДРГ.

 

З того, що ми розуміємо, і з того, що ми бачимо… білоруські війська й особисто Лукашенко, швидше за все, намагаються зробити все від себе залежне, щоб не вступити у прямий контакт.

 

Але існує дуже велика загроза проникнення ДРГ і створення ДРГ на території Волинської й Рівненської областей, - заявив Денисенко, якого цитує Укрінформ.

Вадим Денисенко. Фото з мережі
Вадим Денисенко. Фото з мережі

Відповідаючи на запитання, він зазначив, що у МВС розуміють, де можуть ці ДРГ проходити й що вони планують робити.

- У цілому для нас тут немає якихось несподіваних речей, тому характер дій і що вони (ДРГ – ред.) можуть робити більш-менш зрозумілий.

 

Але ключова історія – це їхня кількість.

 

Тобто, їх просто може бути достатньо багато. Але там накопичено достатньо сил і це достатньо великі українські сили, - сказав Денисенко.

Раніше Вадим Денисенко запевняв, що Білорусь навряд чи нападе на Україну. А якщо спробує, то дуже швидко про це пошкодує.

 - Білоруська армія – це не російська армія: це не найсильніша армія у світі. Вона не велика.

 

Складається із 40 тис. осіб, реальних бойових підрозділів – 7-8 тисяч, - заявляв в ефірі національного телемарафону Вадим Денисенко.

Нагадаємо, напередодні близько 30 одиниць військової техніки Білорусі помітили в селі Завишшя за 8 км від кордону з Україною – прямо над Рівненщиною. Поки цю інформацію силові відомства України не коментували. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень