Посилені рейди – на ринки, в школи та кафе – плануються на Рівненщині

Що будуть перевіряти

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відзавтра, 21 жовтня, працівники поліції та Держпродспоживслужби проводитимуть рейди у місцях великого скупчення людей.

Перевірятимуть, як мешканці Рівненщини дотримуються норм карантинних обмежень, розповів РАДІО ТРЕК перший заступник начальника головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Олександр Костюк:

- Ми перевірятимемо, як суб’єкти господарювання дотримуються карантинних вимог, чи є достатньо засобів дезінфекції та масок, чи є дистанція між відвідувачами у громадських місцях.

 

Перевірятимемо заклади громадського харчування, заклади освіти, торгові центри, ринки.

 

Перевірки проводили й раніше, однак зараз робота посилюється. У кожному районі працюватиме щонайменше по одній групі, до складу якої входитимуть поліцейські та працівники Держпродспоживслужби, – розповів Олександр Костюк.

Він зауважив, що у вихідні місця, де є велике скупчення людей, перевірятимуть більш посилено, ніж у будні, адже порушень у ці дні може бути більше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень