На rescueDAYS - сотні учасників. На Рівненщину не долетів тільки Монастирський (ФОТО/ВІДЕО)

Він не прилетів через напад на Шефіра?

На Рівненщині вдруге розпочнуться міжнародні тренування RescueDays.ua, які триватимуть два дні.

Міжнародні тренування щодо ліквідації наслідків ДТП тривають на базі навчально-тренувального полігону ГУ ДСНС України у Рівненській області у Городищі Рівненського району.

На захід вже прибули перші особи краю та керівництво обласного управління надзвичайних ситуацій.

Зі столиці прилетіли перший заступник міністра МВС Євген Єнін та Микола Чечоткін — голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Як повідомляє кореспондент Радіо Трек Діана Білоус:

 - Мав прибути очільник МВС Денис Монастирський, втім звучала інформація про те, що відбулась рокірування в цілях безпеки.

 

Це пов’язано з нещодавнім нападом на Шефіра. Рятувальники зібрались з усієї України.

 

Вручатимуть рятувальникам техніку. 10 одиниць є. Дві машини залишиться на Рівненщині.

Нагадаємо, Міжнародні rescueDAYS - це найбільше у світі навчальний захід з технічного порятунку, який проводять щорічно протягом 15 років на різних об'єктах в Німеччині.

WEBER RESCUE SYSTEMS також проводить rescueDAYS по всьому світу: Японії, Бразилії, Україні, Польщі, Австрії, Словенії та Португалії.

 - Нові автомобільні технології та численні види транспортних засобів на вулицях завжди ставлять перед пожежниками й рятувальниками нові завдання.

 

Щоб бути готовим до цього, необхідно підготуватися до різних сценаріїв аварій і отримати знання про використовувані технології.

 

Навчання охоплює рятувальні роботи на легкових та вантажних автомобілях, а також на автобусах, - повідомляв раніше речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник.

Під час rescueDAYS учасники можуть ознайомитися з новими методами порятунку й обмінятися досвідом з колегами з усього світу, тому що аварійно-рятувальні роботи на ДТП виконуються не скрізь однаково.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень