На першому енергоблоці ХАЕС – капітальний ремонт (ВІДЕО)

Роботи на турбоустановці майже завершено

На першому енергоблоці Хмельницької АЕС триває 48 доба капітального ремонту. Наразі триває ремонт обладнання реакторної установки. Завершено один із важливих етапів – експлуатаційний контроль металу та технічне опосвідчення корпусу реактора.

Продовжуються ремонтні та модернізаційні роботи на 1-му каналі системи безпеки, 2-ій комірці загальної резервної дизельної електростанції (ЗРДЕС). Проводиться експлуатаційний контроль стану металу іншого обладнання.

За словами заступника головного інженера з експлуатації ХАЕС Євгенія Носикова, необхідно ще виконати вихрострумовий контроль трубок двох парогенераторів. Майже завершені ремонтні роботи на турбоустановці.

Під час ППР заплановано виконати низку заходів з модернізації, найважливішим та наймасштабнішим з яких є впровадження програмно-технічного комплексу систем важливих для безпеки турбінного відділення. До реалізації цього заходу з модернізації залучено найбільшу кількість підрядників.

- Впевнені, що всі ремонтні роботи будуть виконані якісно і завершені у встановлені терміни, а ми будемо і надалі безпечно та надійно експлуатувати енергоблок,- наголосив Євгеній Носиков.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень