На Олени Теліги затримали 19-річного студента-закладчика (ФОТО)

Хлопець через «телеграм» розповсюджував амфетамін

Напередодні, 5 липня, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Рівненській області викрили 19-річного рівнянина, який через месенджер «телеграм» розповсюджував амфетамін.

«Закладки» виявили у 13 місцях в різних районах обласного центру. 

У результаті  проведених оперативних заходів поліцейські встановили, що зловмисник створив телеграм-канал, через який приймав «замовлення» і в подальшому виконував роль закладчика.

Зокрема, отримуючи наркотичні засоби через поштового відправника, розфасовував їх, прикріплював свій іменний логотип та розкладав у певні місця на території обласного центру.

Кожну «закладку» фотографував та позначав геолокацію на карті. 

Зловмисника викрили поліцейські неподалік місця свого проживання на вулиці Олени Теліги. Під час проведення поверхневого огляду слідчі виявили та вилучили близько 3 грамів психотропної речовини «амфетамін», а у 13 місцях «закладок» — ще 10 грамів. 

Крім того, у нього вилучили електронні ваги, логотипи «інтернет-магазину» та мобільний телефон.  

Відомо, що наркоторговець — студент одного із вищих навчальних закладів, раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, а наразі співпрацює із слідством.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень