На морі з Кварталом: у мережі показали молодого Зеленського до президентства (ФОТО)

Володимир Зеленський до посади лідера своєї країни мав зовсім інше медійне життя

До 2019 року Володимира Зеленського можна сміливо назвати одним з найуспішніших шоуменів та комедійних акторів, однак політична сфера показала українцям його інше обличчя - без жартів, сміху та масок.

Так, фан-клуб Президента України займається оприлюдненням архівних світлин Зеленського з його юності, відпочинку, буднів, а ще часів, коли він був частиною та лідером колективу «Вечірнього кварталу».

Варто зазначити, що Президент України на питання від журналістів, що зробить після перемоги України у повномасштабній війні з росією, відповів, що дуже хоче поїхати на море в наш український Крим.

Дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська зізналася, що їхня родина проходить нелегке випробування долі. Вона може бачити чоловіка на роботі, втім, двоє їхніх дітей – донька Олександра та син Кирило такої можливості не мають.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень