На «мертвих пташат після обрізки дерев» відреагував міський голова Сарн

Каже, винен «людський фактор»

Ми писали про те, що у місті Сарни на Рівненщині при обрізці дерев комунальники знищили гнізда, повикидавши з них пташат і яйця граків. Фото і відео цього виклав у Фейсбук депутат Сарненської міськради, орнітолог Олександр Добринський. 

Керівник комунального підприємства «Екосервіс», яке здійснювало обрізку, Максим Шапірко слухавку від журналіста Радіо Трек не взяв. Хоча перед цим назначив час для дзвінка, щоб прокоментувати ситуацію.  

Тож коментар надав міський голова Сарн Руслан Серпенінов:

В березні нам всім було не до обрізки дерев. Проте на одній із щоденних нарад за декілька тижнів до того я звертав увагу представників КП на необхідності належного виконання робіт із обрізання дерев і ЗБЕРЕЖЕННІ гнізд птахів!

 

Результат ми бачимо. У цій ситуації банально винен людський фактор. Із працівниками КП все зрозуміло. Висновки зроблені.

 

Важливо інше. Аморальний вчинок пана Олександра Добринського, який, за словами робітників, викинув птахів на бруківку і почав це знімати для Фейсбуку. На підтвердження цього надсилаю вам пояснення робітників «Екосервісу», а ви робіть висновки самі.

 

Рішення щодо керівника «Екосервісу» я вже ухвалив. Оприлюдню його після Великодня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень