На Лебединку зась: самокатам у Рівному обмежать швидкість та встановлять правила їх руху

Міська рада готується підписати Меморандум про співпрацю з операторами служб прокату електросамокатів

У Рівному наважилися впорядкувати хаотичний рух електросамокатів. Місто запропонує операторам послуг з прокату електросамокатів підписати меморандум про співпрацю.

Так у Рівному визначили точки, де може працювати прокат, а також ділянки куди суворо заборонено на самокаті заїжджати. Це Лебединка та європейська площа, парк Шевченка, територія дитячих навчальних закладів та виробничі підприємства.

Операторів прокату хочуть зобов'язати обмежити швидкість руху самокатів до 14 км/годину у пішохідних зонах, а також реагувати на скарги міської служби 1553 впродовж 10 хвилин.

 

До слова, максимально у Рівному дозволять роботу 200 самокатів.

 

Крім того, оператори мають забезпечити медичну страховку своїм клієнтам на час користування самокатом.

Текст меморандуму уже погодили члени виконкому, потому його запропонують трьом підприємцям які надають такі послуги у Рівному. Попередньо оператори прокату готові йти на такий крок, аби мати можливість працювати у Рівному. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень