На кордоні Польщі та України – понад 1000 вантажівок, – ДПСУ

Блокування відбувається на двох напрямках

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, що зараз польські перевізники блокують два пункти пропуски на кордоні з Україною, через це у чергах – понад 1000 вантажівок. Блокування відбувається на двох напрямках.

Учасники цієї блокади перешкоджають руху вантажним транспортним засобам на напрямках пунктів пропуску «Ягодин» і «Рава-Руська». Раніше був розблокований напрямок пункту пропуску «Шегині», який також блокувався. Зараз рух відбувається, але не виключено, що такі дії можуть знову поновитися, – розповів Андрій Демченко.

Також черга із 1000 вантажівок утворилася на пункті пропуску «Краківець». Цей напрямок не заблокований, але черга виникла через те, що заблоковані інші напрямки й водії, та перевізники шукають собі альтернативні напрямки, щоб перетнути кордон.

У напрямку пункту пропуску «Шегині» станом на сьогоднішній ранок в чергах також є 200 вантажівок, які очікують перетину кордону в бік України.

В напрямку «Шегині» й «Краківця» активність та інтенсивність руху для вантажівок відповідно до пропускної спроможності забезпечується. Також на тих напрямках, де блокується рух транспортних засобів, є можливість перетину кордону і легковиками, і автобусами. Рух для цієї категорії транспорту протестувальниками не блокується, – повідомили в Державній прикордонній службі.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень