На календарі 12 вересня: Хто сьогодні іменинник

Привітання!

Сьогодні, 12 вересня, іменини святкують люди, яких звати: Данило, Єфрем, Максим, Гнат, Макар, Семен, Олексій, Олександр, Григорій, Павло, Василь, Петро, Микола, Степан, Іван, Федір, Гаврило, Арсеній, Єлизавета, Ангеліна та Євгенія.​ 

Не забудьте привітати винуватців свята з Днем ангела!

***

Сьогодні у тебе іменини, а це значить – твоя доля благословенна Господом. Залишається тільки слухати Його поради і беззаперечно дотримуватися їх. Безумовно, кожна людина має право на свою думку, бажаю, щоб твої бажання завжди збігалися з Його волею. Зміцнюйся духом щодня, загартовуй характер в труднощах, йди по життю сміливо, високо піднявши голову. Пам’ятай – ти маєш людей, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину!

***

У цей світлий день я хочу привітати тебе з Днем ангела! Від щирого серця хочу побажати миру твоєму дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому – довгожителями. Нехай Бог береже тебе і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.

***

В день ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

***

З Днем ​​ангела вітаю прекрасну людину! Цей чудовий день благословенний небом, бо твій ангел-хранитель піклується про тебе. Прошу у неба одного – нехай дасть тобі довгих років життя, щоб навколишні могли насолоджуватися твоїм спілкуванням, як можна довше. Неможливо переоцінити твою мудрість, яку передаєш в радах. Живи щасливо!

***

Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: «Як корабель назвеш, так він і попливе». Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому формуванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!

***

З Днем ​​ангела тебе, бажаємо тобі ніколи не здаватися, нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!

***

Вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

***

Вітаю з Днем ангела! Хай сонечко усміхається, щоб квітла в житті весна, удача хай тебе не цурається, щоб ти весела та щаслива була!

***

Тук-тук! Це твій ангелик приніс на своїх крильцях вітання для тебе з іменинами!

***

У цей особливий день хочу побажати тобі добробуту і щастя. Нехай твій ангел завжди тебе оберігає, а твої плани будуть втілені в життя. Сподіваюся, тебе завжди буде супроводжувати удача й успіх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень