На ХАЕС стартував освітній проєкт для школярів

Це чудовий шанс для учнів, які хотіли б пов'язати у перспективі своє життя з атомною енергетикою

На Хмельницькій АЕС стартував освітньо-профорієнтаційний проєкт «KhNPP Atomic School 2023-2024». Робота з молоддю – один з напрямків діяльності Енергоатому та ХАЕС.

Для того, щоб атомні електростанції поповнювалися молодими, здібними, освіченими фахівцями у «НАЕК «Енергоатом» та на Хмельницькій АЕС систематично проводяться профорієнтаційні заходи, серед яких – презентація проєкту «KhNPP Atomic School 2023-2024». Тож тепер Хмельницька АЕС оголошує набір в атомну школу.

Запрошуємо учнів 9-11 класів взяти участь у новому пізнавальному та цікавому проєкті, який триватиме з жовтня по квітень. Кількість місць обмежена. Участь безплатна, - йдеться в повідомлені ХАЕС.

Заняття в атомній школі проходитимуть один раз на тиждень у різних локаціях Хмельницької АЕС. В Atomic School ви поринете у світ ядерної енергії, отримаєте нові знання та станете частиною команди ХАЕС. Час, проведений в нашій школі, буде надзвичайно корисним, пізнавальним, насиченим цікавими подіями та позитивними емоціями.

Охочі можуть зареєструватися тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень