На Донеччині загинув колишній дільничний з Рівненського району, який «виховав не одне покоління молодих правоохоронців»

Вічна пам’ять!

Під час захисту міста Авдіївки, що на Донеччині, загинув пенсіонер органів внутрішніх справ з Рівненщини - 54-річний Геннадій Пінчук.

Він був бойовим офіцером, на рахунку в якого війна в Афганістані, понад 20 років служби в органах внутрішніх справ, майже 10 із них – на посаді дільничного інспектора у селищі Клевань Рівненського району. Саме там його називали Шериф – принциповий, справедливий, відповідальний.

Із перших днів повномасштабного вторгнення Геннадій Пінчук не зміг залишатись осторонь та пішов захищати Батьківщину. Своїм життям заплатив за свободу українців.

 

Син, чоловік, батько… Офіцер, наставник, товариш, колега. Він виховав не одне покоління молодих правоохоронців, ділячись порадами та передаючи їм свій досвід, – повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень