На Донеччині вбили військовика з Рівного на позивний «Гугл»

Вічна пам’ять і слава Герою!

Завтра, 19 червня, на майдані Незалежності у Рівному попрощаються із 47-річним Захисником Сергієм Ковалевичем, який мав позивний «Гугл».

Прощання відбудеться о 9:30. Поховають Захисника на Алеї Героїв кладовища «Нове», повідомили у Рівнераді.

Народився захисник у Рівному. Спочатку він навчався у школі №8, а потім в навчальному закладі в селі Глинне Рокитнівського району. Після школи два роки служив в армії. До повномасштабної війни Сергій Ковалевич працював у столярних цехах та їздив на роботу до Польщі.

У липні 2022 року Захисник отримав поранення на фронті, але це не зупинило його військову діяльність. Чергове поранення Герой отримав на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу. На жаль, від отриманих травм Сергій Ковалевич 13 червня помер.  

Без батька залишилися донька та син.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень