На День Незалежності 5-класниця з Рівненщини урочисто внесе Прапор до Верховної Ради (ФОТО/ВІДЕО)

Катерина Олефір перемогла у всеукраїнському конкурсі

Учениця 5-го класу Катерина Олефір із села Моквин, що на Березнівщині, перемогла у всеукраїнському конкурсі «Незалежність моєї країни» і виборола право 24 серпня внести Прапор до Верховної Ради.

Під час урочистого засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності, 10-ро переможців конкурсу та 10-ро дітей із населених пунктів, розташованих поблизу лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, внесуть Прапор до зали пленарних засідань, як це зробили народні депутати першого демократичного скликання 30 років тому — 24 серпня 1991 року, повідомляє Рівненська ОДА.

Нагадаємо, освітній Центр Верховної Ради разом із міжнародним дитячим центром Artek.UA дали можливість проявити свій талант великій кількості дітей.

Для участі у конкурсі потрібно було заповнити спеціальну Google-форму та прикріпити до неї відеороботу, яка розкриває тему «Незалежність моєї країни». Учасники могли у довільній формі та за допомогою будь-яких допоміжних матеріалів виразити свою думку.

Переможна робота школярки Катерини Олефір

Ще для дітей підготували оглядову екскурсію будинком парламенту, а в освітньому центрі Верховної Ради – урок з історії українського парламентаризму.

Також діти-переможці зможуть відвідати міжнародний дитячий центр «Артек».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень