На Чернігівщині працює унікальний табір для дітей (ФОТО)

Що там цікавого?

Фото - Чернігівщина туристична
Фото - Чернігівщина туристична

Незвичайний літній табір «Сіверська Січ» діє в сосновому лісі на березі річки Убідь, що біля селища Сосниця в Чернігівській області.

Там є верхова їзда, альпінізм, греблі на човнах, виживання в дикій природі, стрільба з лука, іноземні мови, туризм, медична підготовка, гуртки, laser tag, інтелектуальні ігри, купання та ще багато цікавого, повідомляє Главком.

Фото - Чернігівщина туристична
Фото - Чернігівщина туристична

Заклад спортивно-патріотичного спрямування працює з 2016 року. Він займає половину території колишнього дитячого санаторію.

Діти живуть у стаціонарних корпусах і розбиті на групи, так звані рої по вісім-дванадцять осіб у кожному.

Ми знайомимо дітей з різними видами активного відпочинку та саморозвитку. Отримавши тут уявлення про них, вони зможуть вдома, в позашкільних закладах і клубах розвивати отримані у нас навички, – розповіла співорганізатор табору Марта Приходько.

Фото - Чернігівщина туристична
Фото - Чернігівщина туристична

Відомо, що найбільше дітям подобається лазити по альпіністській стіні, стріляти з лука, плавати на човнах, ходити в турпоходи, дізнаватися про виживання у дикій природі. Піти в похід із ночівлею у наметі їм пропонується двічі за десятиденний заїзд. А от поїздити верхи мають можливість чотири рази. Для цього в табір привозять орендованого коня.

Організатори табору намагаються щороку збільшувати в ньому кількість місць, адже охочих відпочити у таборі багато. Цього сезону за сім змін відпочинкові послуги в «Січі» отримають понад 700 школярів віком від 9 до 17 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень