На «Авангарді» у Рівному можуть грати вже у наступному сезоні

Чекають на гроші від облради

Рівненська обласна рада досі не виділила грошей на будівництво стадіону «Авангард».

Звернутися до обласної управи із проханням виділити свою частку запропонував під час сесії Рівненській міській раді депутат Володимир Хомко.

Депутати зазначили, що йдеться про 7 мільйонів гривень. Обіцяні кошти на будівництво «Авангарду» виділили майже усі донори, окрім облради, говорить Володимир Хомко:

Є можливість дійсно здати першу чергу. Я говорив з забудовником, він готовий перекинути всі сили і до наступного сезону зробити першу чергу, аби рівненський «Верес» міг грати на цьому стадіоні.  Кондрачук, коли давав інтерв’ю на стадіоні, він сказав: «Я рішу». Хай вирішує.

Скриншот із онлайн-трансляції "Рівне 1"
Скриншот із онлайн-трансляції "Рівне 1"

Нагадаємо, що уряд планує виділити на «Авангард» 100 мільйонів гривень. За словами Володимира Хомка, це заслуга голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

А ось консенсусу щодо звернення до облради депутати не дійшли, тож ідею відклали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень