На 2-річній Єві, яка вижила у моторошній ДТП біля Рівного, наживаються шахраї (ФОТО)

Попереду у дитини складна операція та лікування

Наталя і Володимир Моспан зі своєю онукою того дня поверталися зі Львова додому, в Славуту.  Було це в понеділок, 12 липня. Вони проїхали більшу частину дороги та не доїхали додому близько 80 кілометрів. Неподалік Рівного потрапили у ДТП. 

52-річні Володимир і Наталія загинули на місці.

 

Дивом залишилася живою маленька Єва.

Дівчинку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні Рівного. Дитина була у критичному стані.

У неї відмовили легені й вона була під апаратом штучного дихання. Близькі оголосили в соцмережах збір коштів на лікування дівчинки.

Яка сума буде потрібна, вони не знали. Медики казали їм одне - дитина у важкому стані.

Єву вже перевели з реанімації. Похресниця загиблої пари зі Славути, Юлія, розповіла vsim.ua про нинішній стан 2-річної Єви.

Юлія каже - на дитину попереду чекає важка операція. Тож наразі організм дівчинки має максимально відновитися. Родичка загиблих додає, що із Євою в Рівному зараз перебувають її батьки.

Загалом стан дитини покращився. Тому нині всі рідні та близькі чекають на операцію й згодом на повноцінне одужання Єви. 

Єву перевели з реанімації. Вона почувається краще, бо вже в свідомості. Але вона зараз ображається і плаче, бо хоче додому й повернутися до звичного життя.

 

Оскільки вона навіть сидіти сама не може, тому з цим зараз проблематично. Адже це вже не зовсім маленька дитина. Тому вона хоче бігати та гратися.

 

Зараз батьки Єви разом з нею. Вони тимчасово переїхали у Рівне. Нагадаю, що в мами дівчинки є ще син, якому 1 місяць. Тому все це доволі складно, - розповідає Юлія. 

На лікування Єви збирали гроші аферисти

За словами родички, збір коштів вже зупинили. Причина - лікарі досі не називають приблизної суми, що може знадобитися на реабілітацію дитини. Тож сім’я сподівається, що коштів на все вистачить. 

Юлія розповідає, що в той самий день, коли вони оголосили про припинення збору грошей, виявили в соцмережах неприємний сюрприз. А саме - наткнулися на аферистів. Каже: ті використовували фото Єви, а реквізити й ім’я отримувача змінили.

Наразі фейковий допис видалили з соцмереж.

Сама сім’я сподівається, що він не встиг широко розповсюдитися в Facebook та Instagram. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень