«Ми не дамо зруйнувати «Гармонію», - міський голова про ситуацію з відомою гімназією (ФОТО)

«Тут всі батьки – ЗА директора. Я ще не бачив такого» (с)

[media=184167]

Конфлікт, як це часто буває, розгорнувся через гроші.

Точніше, саме ситуація з грошима спричинила появу матеріалу на сайті RIVNEMEDIA під заголовком: Щомісяця по 400 тисяч: рівненська гімназія збирає гроші з батьків навіть у карантин

Тут і далі -- фото від RIVNEMEDIA

У цій статті від 26-го травня зокрема сказано:

Батько двох учнів гімназії «Гармонія» Сергій обурюється, що керівництво цього навчального закладу не може чітко пояснити, навіщо з батьків "здирають" гроші, коли навчання немає, та на що саме витрачаються зібрані кошти.

 

До слова, в середньому від батьків щомісяця надходить понад 400 тисяч гривень. У навчальному закладі навчається більше 900 дітей, за яких в середньому батьки сплачують близько 450-480 гривень.

Далі в матеріалі наших колег є багато прямої мови і розрахунків, що їх ви можете знайти за посиланням. Важливо, що чимало людей, причетних до гімназії, сприйняли це як атаку особисто на директора «Гармонії».

Квінтесенцією відповідного обурення став допис у Фейсбук, в якому дається гнівна й почасти навіть нестримана відсіч на публікацію в RIVNEMEDIA. Зокрема там є й такі слова:

Мета … статті, повторюсь - полити брудом Пучко Галину Тадеївну, директорку гімнізії, і нібито показати, що вона не на своєму місці. Так от…, знайте, що адекватних батьків у школі більшість. Галина Тадеївна – чудовий спеціаліст, вона мама цієї гімназії, вона вклала душу в цей заклад, створюючи його, і завдяки їй так багато батьків хочуть віддати своїх діток саме у Гармонію.

 

Дуже прошу Вас від імені батьків гімназистів не залишатися осторонь цієї ситуації і встати на захист Пучко Галини Тадеївни, а разом з нею – на захист сотень батьків та учнів. Ми ХОЧЕМО отримувати додаткові освітні послуги, ми ГОТОВІ за них сплачувати, ми ВОЛІЄМО, щоб наша Гімназія залишалася такою ж, і на чолі її була Пучко Галина Тадеївна.

Останній абзац це вже, фактично, звернення до керівництва міста.

Фото з цитованого допису у Фейсбук

Батьки не обмежилися дописами в Фейсбук, але й пішли прямо до міського голови, який сьогодні в ефірі «Радіо Трек» заявив таке:

- Вчора в мене була делегація від батьків, я такої одностайності ще не бачив. От так по прикидках (я все не рахував) 600 підписів батьки зібрали от так – терміново. На захист директора школи – Галини Пучко.


Вона засновник, вона створила цю школу. Ця школа неординарна, там є додаткові заняття. Батьки добровільно на це погодилися, вони хочуть, і от є один батько – збудоражив всю школу. З якої причини – невідомо, вся школа зараз на цвирлах, але вся школа – за директора.

Галина Пучко

Тому очевидно – я говорив і з Кульчинською, і з начальником управління освіти – ми не дамо зруйнувати цю школу.


Я роблю цю заяву зараз на прохання батьків, і для батьків: «Ми не дамо зруйнувати «Гармонію»!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень