«Ми – мами! Якщо нас розсердити...», - пацієнтки жіночої консультації погрожують мітингом вагітних

Через перенесення жіночої консультації

Доля жіночої консультації у Рівному поки що невідома. Нагадаємо, що гінекологічне відділення, що в приміщенні медичного центру на вулиці Драгоманова, планують перенести.

Новою адресою гінекології може стати вулиця Медична, що в районі Мототреку. Дискусію щодо перенесення жіночої консультації викликала медична реформа, через яку з першого липня в приміщенні медичного центру треба розташувати багато нових лікарів першої ланки.

 

Це потрібно, адже до центру прикріплять велику кількість населення.

В. о. керівника управління охорони здоров’я міста Рівного Інна Хімін говорить, що наразі щодо перенесення відділення лише точаться дискусії:

На цей момент ми пропонуємо і спільно шукаємо шляхи, куди можна перемістити жіночу консультацію. Але це питання обговорюється спільно як з головним лікарем, як із завідуючою, а також враховується думка самих пацієнтів.

 

Таких застережень, що вже завтра кудись перенесуть жіночу консультацію, немає. Офіційно ніяких документів чи наказів ми поки що не маємо.

Головний лікар Міського пологового будинку Сергій Сулімовський каже, що перенесення консультації недоцільне, адже там обслуговують близько 46 тисяч жінок і всім буде дуже незручно звикнути до нового розташування.

Пацієнтки консультації категорично проти перенесення гінекологічного відділення, адже тоді доведеться витрачати надто багато сил і часу, щоб дістатися до кожного з лікарів, які будуть розташовані далеко один від одного.

Інні Хімін зазначила, що медичні чиновники шукатимуть способи вирішення проблеми. Майбутня мама Наталія Виногродська, яка була присутня на прес-конференції щодо перенесення консультації, заявила, що зміна розташування може спричинити мітинг вагітних мам:  

Ви розумієте, що це може спричинити мітинг вагітних мам із дітками, з плакатами. Ми – мами. Якщо нас розсердити, повірте мені…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень