«Мы готовы – без предварителных условий»: Чи має Україна погодитися на переговори з РФ?

Папа, Америка та Європа демонструють, що – «ЗА»

Важко уявити – наскільки шалений тиск витримує нині керівництво України та Володимир Зеленський особисто.

Захід, який міг би нам помагати набагато більше, не даючи ворогу знищувати наші міста, убивати наших людей та заганяти величезну частину нашого населення в Зиму – без опалення та світла, практично – відкрито стоїть на боці Путіна та на різні лади схиляє нас до переговорів з Москвою.

Проблема в тому, що хоч якусь зброю нам Захід все-таки дає. Хай і в 10 разів менше від потреби, але хоч щось. Те ж саме і з фінансовою допомогою.

Ситуація може загостритися в зв’язку з очікуваною перемогою Республіканської партії на виборах у США, де значна частина політикуму вже давно і відкрито виступає за переговори та мир – ціною інтересів України.

Понтифік взагалі чи не від першого дня вторгнення – відкрито демонструє свою підтримку росії і договорився вже до того, що «російський народ це – зразок гуманізму», і він не вірить, що «злочини в Україні творять саме росіяни».

Як так?

Внизу праворуч -- нєкто Прігожин -- крівник та власник ЧВК "Вагнер"

Фактично, на нашому боці (твердо) лише Польща, країни Балтії та Скандинавії і все ж – Британія. Але новий британський прем’єр – далеко не Борис Джонсон.

Що робити Зеленському, в якого не вистачає зброї для наступу, а енергетику вже знищено (за деякими повідомленнями) на 40%?

Якщо Зеленський із Залужним вистоять, витримають цей тиск і не втратять підтримки Заходу, то це буде черговий подвиг у їхньому виконанні.

Чергове Диво. І воно нам зараз дуже потрібне – це Диво.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень