Муляренко звільняється з посади голови Рівненської ОДА (ВІДЕО)

Написав заяву

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко написав заяву про відставку. Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook.

А сьогодні наступив той день коли у відповідності до чинного законодавства я написав заяву про звільнення з посади голови Рівненської ОДА.

 

Впевнений, що новий Президент у найкоротші терміни визначиться із кандидатурою майбутнього очільника Рівненської адміністрації і зможе якнайшвидше забезпечити процес його призначення.

У коментарі Радіо Трек Олексій Муляренко сказав, що мав йти з посади згідно з законом:

Навіть якби я не звільнився сам, згідно з законодавством новопризначений президент звільняє всіх голів ОДА, призначених колишнім президентом. Тож якби мені навіть хотілося залишитися на посаді, мене б мали звільнити та обрати ще раз. Зараз головне правильно піти з посади, передати свої повноваження. Також ми далі працюватимемо над тим, аби всі початі проекти продовжували працювати.

Перший час після відставки Олексій Муляренко збирається приділити більше уваги тим речам, на які не вистачало часу під час роботи. Зокрема, сім’ї. З політики йти не збирається. На питання, чи лишиться екс-голова ОДА в обласній, чи перейде в міську політику, Олексій Муляренко відповів: - «В українській».

Доповнюється...

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень