Можуть накликати біду на всю родину: Які речі не можна приносити до будинку

Ці знахідки краще оминати

Ведуться суперечки щодо того, чи варто підбирати гроші, знайдені на вулиці. Одні вважають, що знахідка призначена для вас вищими силами, інші впевнені, що ці гроші не принесуть користі.

Проте всі езотерики сходяться в думці, що деякі речі в жодному разі не можна приносити до будинку.

Дзеркало

Дзеркала дуже чутливі до біополя свого власника. Забравши чуже дзеркало в будинок, ви можете накликати на себе чужі проблеми, хвороби й невдачі.

Нитки

Досить часто їх використовують у різних магічних обрядах. Нитки червоного кольору застосовують для привороту, чорного – для наведення псування.

Хрестик

Не підіймайте знайдений хрестик із землі, а тим більше не надягайте його на себе. Наші пращури вважали, що так ви візьмете собі чужу долю, яка може виявитися досить непростою.

Годинник

Годинник, як і дзеркала, дуже чутливий до біополя свого власника. Тому краще не порушувати цю енергетику і не приміряти на себе страждання та неприємності іншої людини.

Іграшки

Ляльки або інші саморобні іграшки часто стають знаряддям будь-яких магічних ритуалів. І щоб позбутися негативу, таку річ викидають на перехресті.

Якщо ви не хочете накликати на свою родину сварки, проблеми зі здоров'ям або фінансові труднощі, то краще просто пройдіть повз іграшки.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень