Можна отримати допомогу: у рівненському ЦНАПі запустили нову послугу

До ювілею відділу

У Рівненському ЦНАПі запровадили нову послугу.

Тепер у Центрі надання адмінпослуг рівняни можуть отримати державну допомогу на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Подібні послуги мешканцям міста вже рік комплексно надають у відділі інтегрованих послуг, який діє у ЦНАПі з 3-го серпня минулого року.

Нову функцію запровадили до річниці відділу, говорить заступниця директора ЦНАПу Олена Павельчук:

З нагоди річниці відділу інтегрованих послуг запроваджено нову послугу – це надання державної допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім`ях.

 

Батьки, у яких народилася третя дитинка, мають змогу отримати державну допомогу на дітей. Послуга безкоштовна. Термін розгляду – 10 робочих днів.

До слова, протягом першого року роботи відділ інтегрованих послуг обслужив рівнян понад 18 000 разів. Найбільш популярними послугами були державні допомоги сім’ям із дітьми, виготовлення свідоцтва про народження, а також видача посвідчень багатодітної сім’ї.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень